Tv kväll

Det hände lite saker idag iallfall. jag tog mej till gymmet och körde ett hårt pass och insåg hur bra träning är mot mensvärk. Den försvann. Efter det blev deet en snabbis hem och byta lite kläder och förbereda middag sen ivägg till Bro för att köra målvaktsträning med små tjejerna. Det gick bra. Lite fnittrit kanske.
Jag hade älsklingen med mej som hjälpte mej.. tack älsk <3 

Kom hem lagade middag och det blev efterrätt idag också. Fruktsallad med ploppgrädde. Det va faktiskt mumsigt.
Nu blir det tv kväll med älskling. Fast jag springer och små städar hela tiden måste lugna ner mej. När man väl är ledig så måste man få kolla på tv. Eller så ska jag sätta mig och läsa mina tidningar. Vecko revyn kom i brevlådan och så fick jag topphälsa av mamma.



VAD SKA NI GÖRA IKVÄLL ?


Onsdag

jag vet inte riktigt  vad jag ska skriva.
Men jag kan berätta att gårdagen va skiit tråkig därför skrev jag ingenting och hade ingen störra fantasi till det heller Så jag struntade helt enkelt i det...


idag händer ungefär lika mycket. Förutom att jag vaknade med min pojkvän vid min sida som är ledig ifrån jobbet idag. Överraskade mig med frukost och grejer, Myyysipyssi <3

Funderar lite på att dra iväg till gymet men min mage och resten är som det är så vi får se. Jag har ju nämligen målvaktsträning med Småtjejerna idag i innebandy så Ska väl vara pigg tills dess.

Men nu ska vi hitta på nått
Ha en trevlig dag.

Till Salu

En sony ericsson x10 mini pro Till salu någon som vill köpa ?

Godnatt

Kan ni tänka er att jag har skrivit både ett godmorgon och nu ett godnatt inlägg på samma dag. HELT AMAZING.
Brukar inte hända så ofta men idag händer det. Som man brukar säga Plötsligt händer det.
Det som har hänt idag är egentligen inte speciellt spännande så jag tänkte hoppa över den biten.

men nu på kvällen har jag och min älskling legat i sängen och kollat på Ullared, Asså jag fattar egentligen inte hur man kan fastna för det programet handlar om ett varuhus liksom men det är så jäklans roligt. Måste ni hålla med om. I kvällens avsnitt va dem tre syskon damerna Så oslagbart roliga. Jag tror jag höll på att dö av skratt. Så söta va dem iallfall.

Så nu är ju nyduschad och fräsch för sovdax. Så kolla på lite sällskap innan jag somnar också. Imorgon berättar jag då vad som händer eftersom jag har slutat att bestämma mig för saker. Så det får ni veta imorgon.

GOOOODNATT <3

Veckans Babe

jag vet att veckans babe ska vara på fredager men jag hann inte i fredags så antingen blir det två veckans babe denna vecka en idag och en på fredag för att kompensera upp det hela eller så byter jag helt enkelt dag till Måndagar.. Får se hur det blir..

Men denna vecka är det iallfall..



Med motivering: Denna unga söta, otroligt vackra tjej inspererar mig till 1000.. Hon må vara speciell men hon är en riktig höjdare på att blogga. Hennes blogg är min absoluta favorit just nu. Hon kan blanda allt mellan himmel och jord. Hon kan få en att skratta och kan säkert få en att börja gråta också. Hon skriver mest om det hon stöter på i sin egna vardag vilket ibland kan va dem helt sjukaste och galnaste grejerna. Men hon tar det mesta med ett leende på läpparna om hon inte anser att någon har gjort något man inte ska göra. Tjejen vet vad som är rätt och fel.
Hon kämpar på bra i vardagen och jag önskar henne alla lycka i framtiden.
Vill ni veta mer om henne så får ni faktiskt  ta och läsa hennes blogg

---------------------> Blåbärsprinsessan



BLOGGEN HÄR

Spikmatta

Spikmattan finns i en massa olika former och behandlings former. Vi har en rysk, svensk, Shakti mattor.
Dem skiljer sig rätt ordentligt ifrån varandra. Men jag tänkte ta upp några av dem och skriva vad som är skillnaden och vad dem hjälper emot..

Svenska Spikmattan


Denna mattar har ungefär 600 spikar till skillnad ifrån shakti mattan som har 6000. Denna matta kan användas av alla. För dem som har en hög smärtgrän är denna perfekt. För dem som känsliga kan smärtan dämpas med hjälp av en tröja eller en filt.
Spikmattans tryck mot ryggen aktiverar produkten av de kroppsegna endorfinerna: Är våra lycka hormoner som utsöndras oftast vid positiva känslor så som sex, Beröring, motion, pussar och kramar. Kroppens såkallade egna drog. oxytocinet: är våran lugn-och-ro hormon när nivån på denna hormon sjunker så ökar våra stress hormoner. Genom att öka oxytocinet i våran kropp optimerar du kroppens prestanda och tållighet istället för att manipulera den. Använd mattan vid Stelhet och muskelvärk.

Ligg på mattan i 20-40 minuter vid behov men helst varje dag.

Rysk spikmatta

Lider du av stress, sömnlöshet, trötthet, muskelspänning, stelhet, huvudvärk, smärta i nacke och rygg ?
Då ska du välja den ryska spikmattan. Den ryska och Shakti mattan påminner väldigt mycket om varandra men den  ryska brukar ha en uppblåsbar kudde som gör så att den ska passa vart man än är. Golv eller sängen.

Känslar att ligga på denna kan påminna om både massage och akupunktur. 

Vad händer i kroppen:

Precis som vid akupunkturbehandling frisätts endorfin från hjärnan. Endorfin lindrar smärta och blockerar smärtimpulserna på ryggmärgsnivå. Därför är akupressurmattan ett utmärkt hjälpmedel vid rygg- och nackvärk, ledvärk och stelhet.

Även oxytocin frisätts från hypofysen, vilket leder till att Du blir alltmer avslappnad. Därför är mattan bra att använda mot stress, sömnlöshet, muskelspänningar, spänningshuvudvärk och trötthet.




Den vanligaste mattan just nu är väl Shakti mattan som fungerar på samma sätt men ökar mest blodcirkulationen och syresupptagningen.

Används oftast vid : stress, sömnbesvär, spänningar, ryggskott, ischias, migrän, depression, låg energi, träningsvärk.



Källa: Spikmatta


Ska sluta bestämma mej

Grejen är den att såfort jag bestämmer mig för nånting så blir jag sjuk jag  fattar inte.
Planerade hela dagen igår. Planerade till och med vad jag skulle äta till frukost. Det har jag redan ätit för jag tänkte att jag skulle ge min kropp en chans.
Men iallfall Det som skulle göras idag som inte kommer att bli gjort.

- Gå upp kl 7 för att äta frukost packa väska dra ner och sola.
- Vidare till gymmet träna en timme.
- Hem till mamma rasta hunden och duscha.
- Jag och mamma skulle åka till värmdö och jobba.
- Till barkarby för att hämta min telefon.
- Ner till centrum för att fixa med dem nya bågarna jag va och provade ut igår
.

Hur mycket av detta kommer att hända? TYP INGENTING...
Jag hade så sätt fram emot en heldag med mamma med träning och lite sånt.  Men nej.....

Det jag måste göra är att åka och lämna nyckeln på¨gymet ska väl börja dra mig snart vill inte besvära mamma med att leka taxi så jag tar bussen lika bra. Sen måste jag till centrum för att fixa bågarna..
Men bara det låter betungande just nu med min kropp..

Jag vaknade nämligen med Migrän, ont i halsen, Feber och mag ont. Men magontet har gått över nu och jag vet vad det berodde på. Min Mens är 3... 3 Jäkla dagar sen och har fortfarande inte kommit jag tror jag bliiiir galen.
Jaja jag hoppas att morgon dagen blir garanterat bättre..
ÅÅH Jag ska aldrig planera eller bestämma mig för någonting igen. Men hur ska mitt liv se ut då ?
Jag ska bestämma mig precis innan jag tänker utföra det. Men hur hinner man tagga och ladda om till det då? Kommer det att funka? Det vette fan men vi får väl se.

Någonting nyttigt kan man väl göra när man är sjuk så jag tänker gå och lägga mig på spikmattan en stund och få igång blondcirkulationen och läsa " Blossom" älskar hennes tidning.


Godmorgon Måndag

Någon som kan förklara varför allt händer just mej ? varför ska jag bli sjuk igen ?


JAG ORKAR INTE


Nytt gym i byhålan

Nu ska jag berätta en sak för er. Som en trogen kund,gäst och arbets styrka på detta gym. Det har nämligen öppnat ett nytt gym här i våran byhåla. På andra plan i Centrum av alla ställen. Fördelen med detta gym är att det är billigt och har öppet 24 timmar om dygnet..
Men nu ska jag berätta hur detta gym inte kommer att slå ut vårat.

- Gymmet kommer alltid att vara obemannat skulle jag tro. Inte alltid men mycket.
- Ett obemannat gym det säger sig själv kunderna sätter upp egna regler.
- Hälften av kunderna kommer att bestå av oansvariga ungdommar som snar kommer att förstöra det gymmet, Tråkigt men sant.
- En gym som har öppet dygnet runt, visst det är ju bra men vem tränar på natten egentligen?
-Att korten är biliiga och att det är billigt att träna där det förklara bara starndarden och kvaliten på det gymet. Kommer  vara fint ett tag men hur länge ?


Kanske verkar jätte bra och så i beskrivningar men jag vet inte riktigt hur länge det kommer att hålla. Och jag tror inte att vi kommer att förlora så många medlemmar på det.
Tycker att det va tillräckligt med mycket skäl till att vårat gym är sååå grymt mycket bättre..




Tjena mina trogna läsare

Hur månag är ni egentligen??? 5?

Förlåt för att jag inte bloggade igår kväll men kan ju säga att jag vara redigt trött igår när jag kom hem från jobbet.. Ja ni hörde rätt jobbet. Jag va nog den ända bloggaren som inte va på BLOG AWARDS.. Piiiss.
Men det var riktigt roligt att jobba igår faktiskt. Bröllop va skojj och det gick hur bra som helst iallfall tills jag gick.

Idag va jag den ända där som jobbade igår så va en hel del prat om hur det gick igår. Men det va skojj. så jag gick upp kl 7 imorse men det gjorde absolut ingenting. kom till jobbet med lika glatt humör ändå.
Sen blev vi klara med brunschen kl 1. Så då var det vidare hemmåt. Jag körde faktiskt hem så jag fick övningsköra. och Snart är jag redo för den stora läskiga motorvägen det känns ju tryggt.
Men iallfall, nu sitter jag på nästa jobb. nämligen gymet. Jäkligt lugnt här må jag säga men det är väl som det ska vara på en söndag. Kissnödig som ett as är jag också men det ska snart lösas..

Men nu ska jag fortsätta jobba. :P

Hoppas allt är bra med er ?

Lördag

Jahapp idag var det Lördag. Och idag är det blog Awards. och kommer jag få vara där?
Nej.......... Själv ska man jobba och missar en utav dem bästa dagarna på året. Jag som redan förra året hade bestämmt mej att jag skulle gå på blog awards i år. Men nej va pank när biljetterna släpptes och nu ska man jobba istället. Jaja Nästa är SKA jag vara där. Under de året får jag väl odla min kontakt med andra bloggare och gå på blogg träffar och sånt.

Igår va jaf iallfall inne och träffade Mysan. Och sen några fler. Det va Emma, Amanda, Jenny och Markus ( jag tror dem hette så iallfall) Träffade dem bara lite snabbt. Men det va trevligt.

Men nu ska jag väcka mitt gull, sen hämta mina jobb kläder i tvättstugan gick upp lite tidigare så jag skulle hinna ta tvättsugan innan någon annan denna gång. Va meningen att jag skulle tvätta det igår.
Sen ska jag äta frukost och duscha och piffa till sig inför kvällens arbete som är Bröllop...


ALLA SOM SKA PÅ BLOG AWARDS HA SÅ HIMLA ROLIGT.. =)


Mooot stan

Ska in till det fantastiska Sthlm snart och träffa underbara mysan. Sen blir det middag och fredagsmys med pojken.. har saknat honom som bara den. Jag har jibbat kväll nästan hela veckan så lite jobbig att inte träffas så mycket så det ska vi ta igen idag. Jobbar ju hela helgen så..

Men nu ska jag fixa mig.. Tjing

SVAAAMP, Hum är det nyttigt?

Det ska jag nog ta reda på men det tror jag att de är.. jag har precis varit ute med mamma i skogen och denna gåg hittade jag ännu mera än vad jag gjorde igår. Och nästa vecka åker vi uppåt i landet för att leta lite svamp. Där brukar det finnas gott om dem.


Imorgon blir det lyyyxmiddag kantarell sås.. Mums

Visste ni att om man rostar havregrynen innan man gör gröten så får man en mycket godare gröt. Så det  gjorde jag idag.


Men nu ska jag hoppa in i dushcen.. Ska med bussen om en timme.. Tjing :P


Godmorgon.

Ska egentligen ut i skogen med mamma men jag funderar på att försöka få tag på henne och fråga om vi kan göra det imorgon istället. Fast kanske sköönt att gå i skogen. Jag vet inte jag har ju inte sovit så mycket och jag jobbar ju idag också..
Så jag tror jag tar en tur i skogen. Jag kommer inte hinna tvätta mina jobbkläder ser jag nu så jag får tvätta dem imorgon.

Jag har inte så mycket att skriva just nu.
Imorgon är det fredag och jag ska träffa världens bääästa Mysan.

Men jag kan skriva mera sen.. PUSS <3

Hur gick detta till?

Jag va inne och kollad hur folk i min kommun röstat.. Intressant



Asså pinsamt värre att 423 st röstat på Sverige demokraterna. Det är ju helt sjuukt.
Men socialdemokraterna tog makten.. Så nu ska vi leka i en socialdemokrat kommun. Hoppas dem lyckas.

men nu ska jag dra mig emot jobbet. Slutar sent i kväll så kan lika gärna säga godnatt nu för jag kommer inte att skriva förren imorgon..
SÅÅ GOOODNATT <3

Visste ni att...

Om man äter 12 st mandlar om dagen sätter fart på fettförbränningen.
Visar en studie i The International Journal of Obesity.
Mandlar är nämligen rika med alfa-linolensyra som en en livsnödvändig fettsyra.




Så nu ska jag börja äte 12 mandlar om dagen.


jag har kommit på en till sak för att jag ska få en belöning när jag nått mitt mål.Jag ska lägga tio kr i spargrisen för varje kilo jag går ner. Så kan jag köpa mig något fint sen.





En Yoga matta ska jag införskaffa denna kostar 299:- På stadium.

Nu ska jag stretcha och sen äta mat och börja förbereda mig för jobbet. 


Joggingtur vs Svampplockning

jag skulle ut på joggingtur men ganska snabbt förvandlades den till en tur i skogen för att leta svamp. När jag väl börjat jogga så hittade jag en svamp. En kalle-johan svamp.
Så sprang hem och tog på mej lite mer kläder och greppade kameran.

Så joggingturen blev en timmes svampletning istället. Egentligen totalt onödigt för jag hittade bara tre svampar.
Men jag tog lite kort också.




jag gick till bron som går över motorvägen. Och det som är inringat är ett flygplan som höll på att lyfta.

När flygplanet vänt och va typ precis över mej satte kan kameran på full inzoomning och så blev resultatet.¨

Ska nog fråga mamma om hon inte har lust att gå ut i skogen imorgon innan jobbet för det är lite småläskigt att gå själv faktiskt.

Projekt Viktkollen

I mitt projekt kommer jag också att ha någon form av redovisning av om min hud och mitt hår komemr bli bättre av förändringen. Jag får sån otroligt dålig hy av allt stress och ibland dålig mat.

Så nu ska jag ha en sminkfri period och visa upp min naturliga look, kanske kommer att använda mascara såfort mina ögon läkt.
Detta för att min hy ska få andas.

Så det gäller att:

-Dricka mycket vatten för att huden ska få återfuktning.
-Inget smink.
-Rengörning på djupet och hudvårdsprodukter Som kommer att införskaffa.
- Sluta snooza. Att snooza på morgonen gör huden stressad och man blir tröttare underdagen och det kan sluta med att man få bråttom på morgonen och man börjar stressa. Inte bra.

Om du åker någonstans tex till jobbet så drick 2 glas vatten när du kommer fram för att hunden ska få sin återfukting efter resan.



hälsotips.

Om man har bråttom ibland kan det vara svårt att hinna äta för att det tar tid att laga. Alla har kanske inte tid att göra en Smoothie eller nått innan dem går till jobbet.
Då vill jag rekomendera ICA:s Smoothie och jucie. Märket är TO GO.

Dem är gjorda på 100% Frukt och inga tillsattser och smakar gudomligt den är helt opastöriserad och har därför ett kort datum, men så värd det. Påminner om sommaren.
och smakerna varieras beroende på säsong.  Kostart mellan 22-25 kr.




Goooodmorgon

Morron morron.
har precis vaknat. När man jobbar kvällar får man faktiskt sova till kl 10 så att man orkar med hela kvällen.
Men just nu vet jag inte hur jag kommer klara den. Jag har så Jääääkla träningsvärk efter träningen igår. Usch Usch.

Men nu ska jag äta frukost som består av salladen som blev över från igår när jag och mamma åt lunch. Och en tidning till det.



Jag har fortfarande uslag på mina ögon så vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Det göör så himla ont.


Ny Katergori

Kategorin lyder  VIKTKOLLEN.
I och med att jag är överviktig och vill ändra på det. jag hade en bra vikt förr men jag vet inte vad som hände min pappa dog kan vara därför och jag ska vara ärlig nu att jag åt mig inte tjock. Jag har aldrig ätit mig tjock. Utan jag har min fars gener där av med född storlek har alltid varit mullig och kraftig. Men jag har aldrig varit överdrivet FET fast jag oftast tycker det.
Visst jag var vait mobbad över min storlek något som har förstört mitt självfortorende men det börjar komma igen.

När jag började spela innebandy på den nivån jag har spelat så rasade jag i vikt Men efter det dog min pappa och jag slutade äta typ helt och hållet. Jag åt kanske bara nånting litet varje dag och min kropp ställde in sig på svält. Och började då lagra de jag åt. Och därför gick jag upp i vikt än ner i vikt.
och jag har fortfarande meen för det, Som tex jag kan inte äta frukost och jag ar mycket problem med magen, Det är just de jag vill ändra på. Få min kropp att börja må bra igen.

Med hjälp av mamma. min pojkvän, min syster, mitt jobb och mitt gymkort så ska jag försöka ändra på detta.
Men personer som hjälp till att peppa mig att komma iväg och träna regelbundet och ett jobb att fördriva min tid med.  och även bli en bra kollega och kunna orka mera.

Under katergorin kommer ni att kunna följa min väg dit jag vill.
Kommer att ha en viktkoll varje vecka. Oftast söndagar där jag kommer att skriva en viktkoll då jag skriver hur mycket jag gått ner eller gått upp och en skriva en komentar om hur veckan har varit.
Kommer också skriva om allt som har med min hälsa att göra. Alltså mat, träning, motivation och insperation.
Jag hoppas att ni vill följa min väg dit..  och jag tänkte börja redan idag.





Sen jag började jobba har jag märkt att jag har rasat i vikt. Så jag tänkte ta mig i kragen och komma över min VÅG fobi och börja väga mig varje veckan. Började för två veckor sedan.

Så i söndags hade jag gått ner 2 Kilo på en vecka.

Mina mål är
- Börja äta frukost utan några hinder. (magproblem) Allt skulle bli så mycket lätter om jag verkligen kunde äta frukost på morgonen innan jobbet men det brukar alltid vara för tidigt för att min mage ska vilja ha frukost.
- Få min kropp att börja må bra. Få upp matsmälltningen och få bort dem tarmbesvär som jag oftast har. och även magsmärtor.
- Gå ner i vikt såklart.
- Bygga muskler. Specielt i armar, ben, mage och rygg men speciellt ryggen i och med att jag jobbar i ett sånt yrke som ofta orskar ryggproblem. Även en Stark bål är bra.
- Helt enkelt jag ska börja må bra.

Glutenfri äppelkaka

Ingredienser
3 dl glutenfri mjölmix
1 tsk fiberhusk
2 dl socker
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
150 g smör eller margarin
2 ägg
1½ dl mjölk eller filmjölk

Fyllning
4 halvstora syrliga äpplen
1½ dl råsocker
ca 75 g smör
1 tsk kanel
1 tsk kardemumma
1 tsk ingefära

till formen
smör eller margarin
Riven kokos




1. Häll alla torra ingredienser i en bunke.

2. Skär matfettet i tärningar

3. Tillsätt dem.

4. Blanda ihop det med en elvisp eller om du har en matberedare. Jag hade dock inget utav det så jag använda det mänskligaste man har.. Sina HÄÄNDER. dära av att det är lite klumpigt men det gör absolut ingenting.

5. Tillsätt två ägg och blanda ihop det till en kladdig smet.

6. Tillsätt sedan mjölken eller filen och blanda ihop med det till en jämn smet.

7. Låt smeten stå och svälla en stund. medans du fixar resten som att smöjra in en form. Använd en ungsfast glasform eller en sockerkaks form som rymmer ca 1,5 liter. sedan häll i kokos och skaka om formen så att kokosen fastnar runt hela formen.

8. Skala, skölj och skär äpplena i bitar. Jag gjorde klyftor för jag tycker det ser bättre ut.

har man inte tid att göra momenten som står här nedan så kan man lägga äpplena i en plastpåse tillsammans med lite vanlig socker och kanel och skaka om och sedan trycka ner dem dirket i smeten och grädda. Men vill man göra det lyxigare gör man detta.


9. Smör och råsocker i en panna. Rikligt med smör så att inte sockret stelnar runt äpplena och bränner.


10. När smör och socker har smält tillsätt äpplena och kryddorna och låt dem typ koka i vätskan som blivit låt dem lite mjuka men inte mjuka rakt igenom. Dem ska typ bara vändas. Dra av pannan från den varma plattan och låt äpplena ligga medans du rör om i smeten och häller upp den i formen.

11. Lägg sedan på äpplena och lite utav socker vätskan på smeten som ett täcke. och tryck sedan ner äpplena en bit ner i smeten.

12. Grädda i mitten av ugnen på 175 grader i 30-40 minuter. Om du har varmlufts ugn så kan du grädda på 150 grader.

Klar... Låt den svalna i formen en stund innan du tar ut den och skär den i bitar.
Jätte god att äta som den är eller servera med vanilj sås eller tinad vaniljglass.

hoppas ni ska baka lite nu.. Det va faktiskt otroligt lätt att göra och med en elvisp blir det garanterat mycket lättare.

LYCKA TILL

GOOOOODMORGON tisdag

Som det ser ut just nu så är jag ledig idag men får väl se vad som händer underdagen.
Har just tryckt i mej en skål med havregrynsgröt. Första gången på länge jag äter frukost när jag vaknar. Har otroligt svårt för frukost men idag ville magen ha frukost. Blir alltid lika glad när det är så..

Ska snart klä på mej och packa en väska och dra till gymmet och slita lite. Jag har kommit på att jag måste träna på gymmet minst 3 ggr i veckan för att få valuta för dem pengarna jag betalar. Visst är jag smart. Så mamma och pojkvän ska peppa mig så att jag kommer dit.

Efter det ska jag handla sen hem och Baka lite. Pyssla lite i köket va så otroligt länge sen och jag saknar det.

Puss på er

Gooodnatt

Nu börjar jag bli trött och huvudvärken vill bara inte släppa... Börjar bli trött på den.
Så jag tänkte krypa mig till rätta i sängen nu och vänta på min sötis som snart kommer hem hoppas jag.
Imorgon är jag ledig (kanske) en är sjuk så kanske får hoppa in. Skulle kännas bra eftersom jag antar att någon hoppade in istället för mej.

Annars så tänkte jag träna imorgon och baka lite glutenfria kakor till jobbet för jag tycker att dem som är gluten allergiker ofta får så tråkiga saker när man är på konferens och så men jag vill att dem ska ha en fantastisk upplevelse på vårat ställe. Så jag tänkte göra äppelkaka. Passar bra att frysa in och så. Sen någon annan dag tänkte jag baka bullar. Får se hur det går.

Ska ladda batterierna i min kamera också så att jag kan ta lite bilder igen.
Men godnatt på er och sov så gott...

Känns som att det ändå inte är någon som läser min blogg.. Hum



Saknar mitt hår...

Måndag 20 sep 2010

Ja alla vet ju att det var politiskt val igår om vem som ska styra och ställa här i vårat avlånga land. Och det Skrivs och pratas otroligt mycket om detta val. Jag tycker att det är ett oerhört tråkigt ämne så jag tänker inte skriva nånting om det... Förutom ATT JAG HOPPAS ATT JAG ÄR DÖD DEN DAGEN SVERIGE DEMOKRATERNA TAR ÖVER SVERIGE.

Jag tänkte faktiskt Blogga imorse innan jag gick till jobbet tills jag kollade på klocken... " Oj jäklar är den så mycket SHIIIIIT"  Panik, hålla in av stängnings knappen som jag just tröck på för att starta Den ihopfällbara Surfern, Sen var det bara att springa till bussen. Eller inte jag gick faktiskt. Hehe

Så nu sitter jag hemma hos mamma ny duschad och FRÄÄÄSCH. Med en skål fruktsallad som består av banan och svenska äpplen.
Pojken min är och kollar på fotboll med sin kära far och mamma och syster har varit och shoppat nya saker och varit på bio därför är jag här och har sällskap med hunden så han skulle slippa vara själv.

Det har varit en bra dag på jobbet känns att man börjar komma in i rutiner men fortfarande har så mycket kvar att lära men det kommer. Hoppas bara att mitt immunförsvar håller sig i schack nu så jag slipper alla dessa jäkla sjukdomar. Men jag jobbar på det. Ända tråkiga med jobbet är att jag inte har körkort där av kan jag inte stänga eftersom det inte går några Nattbussar. Men är glad att jag får jobba iallfall..

Nej nu ska jag ta och göra lite vettiga saker... (Skriva protokollet från Personalmötet)


oplanerad söndag.

HEJSAN BLOGGEN. ( med en otroligt larvig tjejröst)
denna helg har inte riktigt blivit som planerad iallfall inte denna södang. va meningen att jag skulle vakna hemma hos mamma gå på spinning, rösta och sen kickoff med orkestern. Men istället såg det ut.
Vaknade hemma i min säng bredvid min älskling, gick upp hade ont i magen ville inte träna. Inte ens innebandy men mamma peppade mej till tusen så blev två timmars innebandy pass med syster istället för spinning. Riktigt skojj var det. Det ska vi fortsätta med. Innan det va jag och röstade på det dära valet som jag tycker helt ointressant kanske bli mera intressant när jag är äldre men jag har iallfall röstat för första gången.

Hem till mamma duscha kolla lite på idol och sen iväg till andra halvan av familjen. Micke och Monika alltså.  Lånade deras soffa och kollade på idol tills tobbe kom dit så vi åkte hem för att han skulle iväg och träna fotboll efter att han dömt en fotbolls match. Så nu ligger jag hemma och ska vika tvätt och tvätta tvätten vi inte tvättade igår. Visst låter det  som en mysig söndag kväll.

VAD SKA NI GÖRA DENNA SÖNDAG KVÄLL ?


Filmtips, En Galen Natt



En film jag rekomenderar om man är sugen på lite komedi och sjuk humor.
Riktigt rolig och riktigt härlig humor blandning med spänning och lite små action.
Man fick sig ett gott skratt av filmen och blev på bra humör.

rekomenderar den starkt



Veckans Babe

Veckans babe ska jag försöka lägga ut varje fredag istället för hottisar.
och denna vecka blir det bara någon.
Annars så kommer jag välja ut någon troligtvis en bloggare som håller sig aktiv genom min. alltså läser och komenterar och typ pratar med mej genom bloggen. ja ni förstår. HEHE låter väl roligt.
Som veckans babe kommer man också få en länkning till sin blogg.

 



Min älskling blir bloggens första veckans babe. Grattis :P


Löördag.

Jag har funderat på detta med Veckans Hottisar. Ska nog byta ut det mot veckans Babe istället.
Visst låter det bra. *blink*

Har inte gjort sådär jätte mycket idag. Typ varit och kollat på Syster när hon spelade säsongens första innebandy match. Såg roligt och spännande ut och jag fick suget efter innebandy direkt. Fattade inte egentligen hur mycket jag har saknat sporten så imorgon blir det nog två timmars innebandy med korpen istället för spinningen jag har saknat korpen och innebandy så det är väl ganska bra. Syster förljer nog med och spelar lite hon också. Spännande må jag säga.

Efter det så åkte jag och älskling och handlade lite käk åkte hem tills hans föräldrar ( Som är i paris) men hans syster är där och passar katten. Så kollade på film men jag somnade vet inte varför måste har varit väldigt trött.
Hans syster stod och gjorde sylt så vi fick med oss en burk hem. Hon är snäll hon. Och sylten ser mer en lockande mumsig ut. En klick sån sylt på gröten, guud så gott. Men den har inte svalnat än så får vänta med att smaka hur mycket jag än vill. Vi plockade lite äpplen också ifrån träden så jag kan göra min efterlängtade äppelpaj snart.

Ikväll blir det typ tvätta och städa lite och sen blir det väl tv eller film får se.
Vad ska ni hitta på ?

J*vla Skit fredag

jag hatar att vara sjuk som jag hade sett fram emot dagens arbete. Så ska min mage hålla på att leka sitt egna liv med att inte ta emot det jag stoppar i mej. Jävla skit mage säger jag bara. Tack vara den måste jag vara hemma idag också..
Kunde jag inte varit sjuk om två veckor så jag är ledig istället....
ÅÅÅÅH JAG HATAR DETTA...

JAG VILL JOBBA... Hum låter som att jag är desperat, haha precis vad jag är Arbetsnarkoman, kan man kanske inte kalla mej än men snart.

SKIT SKIT SKIT..

Men jag har världens bästa mamma som kom hit med cola och bananer och va med mej en stund så jag slapp ha tråkigt...
Älskar dej mammsen <3

Mooot Woork

Sådär då va man redo för dagens arbete börjar inte förren kl 4 men måste ta tre bussen.
Och så ska jag hem till mamma innan och dumpa en väska med innebandy saker till syster Och så köper jag en sallad på vägen.
Mums mums.


Halsbandet kommer ifrån Barcelona fick det av älskling i present.


Hejdå alla söööta vänner skriver mera imorgon jag kommer hem så sent.
Puss puss

Vakna med the voice

När man inte kan sova på morgonen så kollar man ju på vakna med the Voice.
Idag blir det "Vad måste stå på frukost bordet?"

Så ledsen för att jag inte har bloggat men grejen är den att jag har varit sjuk så jag har inte orkat blogga.
Haft hög feber i två dagar. Men Idag känner jag mej rätt okej så jag kan jobba. Med alevdon brukar det mesta lösa sig.
Så idag blir det jobb jobb jobb. Asså jag får typ myror i rumpan om jag inte gör nått så jag har haft otroligt tråkigt i två dagar. Helt sjukt.

Men nu ska jag försöka sova en stund så jag orkar med hela kvällen, om inte så ska jag fortsätta kolla på vakna med the voice.


Veckans Hiss/Diss blogg



Är mammabloggen påväg upp igen?
Känns som att jag bara ser mamma bloggar överallt nu för tiden. vad är detta SKANDAL....
Visst är det lyckan och så att få barn men det börjar bli uttjatat...

Men för engångskull har jag faktiskt hittat en riktigt bra mamma blogg. En blandning av mycket och en blogg som verkligen visar kärlek i bloggen.
Plus att hon är sjukt snygg hon som precis har fått barn. Det gör saken ännu roligare.
Jag hissar Mamma blogg. Kan ni tro det? Nej men det gör jag. Helt fantastiskt.
Men den är faktiskt bra. En av få mamma bloggar som faktiskt är rolig att läsa. Hon visar mycket bilder har bra texter hon skriver bra och har bilderna är otroligt snygga och söta.

Läs den själva


Carolinas's Blogg

GOOODMORGON söndag

Morron morron. Kom just hem från ett spinningpass,Japp ni hörde rätt, spinning på en söndag innan jag har fått i mig frukost. Inte likt mej men nu jäklar..  jag hade satt kl på halv tio. Men snoozade till tjugo i. Sen stängde jag av den och tänkte banga passat men slutade med att jag tog tag i mig själv gick upp och klädde på mej och va där 5 minuter efter att dem börjat. Och det måste nog  vara det bästa jag har gjort idag och kommer göra idag. Jag känner mej duktig och stolt över mig själv.




Dagens Schema lyder..

-Duscha och äta frukost.
-Lägga upp veckans Hiss/diss blogg.
-Syster kommer på besök.
-Flisan har fotbollsmatch som vi ska åka och kolla på.


Sen kommer ÄLSKLINGEN hem... äntligen...


Nu har jag varit duktig..

Från och med idag ska mitt nya hälsosamma liv börja och jag ska försöka göra det med mamma så mycket jag bara kan.
Jag har precis varit ute med hunden en timme. Blev tyvärr ingen springtur mina fötter orkade inte det så blev en långpromenad istället.
Sen tog jag tag i att klippa hans klor och damsuga lite när jag kom hem.
Och nu har jag ätit kyckling och ris och gjort iordning en blåbär och björnbärs smoothie.


Detta blev dagens runda.

Så typ såhär ser mitt nya liv ut.

-Börja motionera, gör jag typ varje dag på jobbet men ska försöka göra mera utöver det.
-Stretcha är viktigt. Så jag ska börja med det varje dag och utföra lite pilates övningar jag kan.
- Bullar och sånt äter jag inte och inte bröd heller i och med att jag är gluten och pasta äter jag bara majs pasta och det är väl nyttigt eller ?
- Men jag är en liten goodisgris det ska jag sluta med. Iallfall en månad och se om sötsuget fortfarande är kvar.


Och jag har varit så duktig så jag har tagit en premination på ToppHälsa, så insperation och en pilatesboll det är ju perfekt..

Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen iväg på 6-års kalas
Pussar

Jag vet inte hur det har gått till men jag...

mms_img26692 (MMS)

Jag vet inte hur det har gått till men jag har rasat i vikt. Denna tröja satt som klister när jag fick den. Och nu är jah redo för en spring tur med hunden. Puss hej


why?

Ibland undrar jag varför det blev som det blev? Är det mitt fel?
Varför alla saknar alla men ingen saknar mej ? Satt och läste igenom hela den gamla bloggen vi hade roligt vad hände?

jo visst min pappa dog. just så var det. När min pappa dog förändrates allt. Ja va omhändertagen en vecka sen dog alla löften. Löften om att finnas där för mig. Va allt bara en lögn? Engentligen förstår jag inte hurm an kan göra något sånt mot någon annan som man kallar för vän? Men kanske inte var någon sån..
Vad kunde jag har gjort rätt som ändå skulle ha blivit fel ? Jag försökte glömma. Glömma hemska syner. En Syn som få men ändå många får uppleva. En syn om en person som man älskar är så döende. En syn om en person som älskar gick mot det ljusa istället för att kämpa sig tillbaka.. Ibland vet jag inte riktigt  vad jag ska tänka eller tycka. Men det va ni som förändrade mitt liv alltså kommer ni alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.
Men jag kommer åter bli bortglömd.

Hoppas att ni har det bra...

lite jag vill ha grejer

Åååh jag vill så gärna shoppa. men till det behöver man pengar och sånt har inte jag än..
finns så mycket saker jag behöver. Nya arbetsskor tex. men det skaj´jag faktikst köpa jag har hittat ett par som jag vill ha som passar både i kök och servering.

så resten av kläderna får tyvärr vänta



Dessa fina saker ifrån Hm.. en ny väska behöver jag också. Min älskade väska är påväg in i pension. Stackarn är helt trasig men ska försöka laga den.



 Detta ifrån Lindex. ÅÅh allt får gärna flytta in i min garderob. Kom till mamma


Asså det är inte psykiskt bra för mej att sitta och dregla över allt detta. Dessa kommer ifrån Kappahl

Inte bra My.... Skärp dej nu...



såå Sköönt att vara hemm hos mamma

Faktisk jag brukar inte gilla att sova där efter att min pappa gått bort. men fan va skönt det är att vara där. Typ så jag skulle kunna flytta hem igen.. Jag hoppas att jag får det om det någongång skulle hända nått. men det tror jag. j ag har alltid en plats i mammas hem och i hennes famn. Har till och med en axel att böla emot om det skulle behövas.

just nu sitter jag uppe på gymmet. Hum uppdatering. Öppnade kl 10. redan då började det ramla in folk, riktigt roligt.
första pass va då spinning, mycket folk där alltså. hade jag inte jobbat hade jag nog varit med, Spinning är kul. och nu när jag jobbar så mycket kväll på hotellet funderar jag seriöst på att ta tillbaka gymkortet så jag kan tränna innan jobbet för det är så bra för bussen går härifrån. Och jag vill verkligen träna eftersom jag inte har tid med att spela innebandy och jag vill hålla gång, Synd bara att dém inte har några pass på förmiddagar förutom på helger.


Andra passet är gympa för barn och föräldrar tror inte det är någon som är på det passet förutom ledaren.
Ingen barnförälder som verkar vara sugen på att träna idag.
sen har det varit lite mera folk här.


Nu ska jag berätta en rolig grej, Eller jag faktiskt en helt fantastiks grej. Jag lyckades lösa hela barnkorsordet igår nästan helt själv.  Rolig va =)



jag har världens bästa mamma och jag älskar henne väldigt mycket..
Älskar dej mamma <3

Nrj nu ska jag fortsätta att jobba och leta efter en blogg som jag kan hissa elelr dissa.. Tror att det blir hissa en blogg denna vecka

Veckans Hottisar

ont i fötter, idol, chips, godis och en mysig syster kan det bli en bättre fredagkväll ?
Nej, eller jo om mamma hade legat i soffan med oss men hon hatar idol... Jag har inte kollat på tv på hela veckan för att jag har jobbat så jag missar alla bra premiärer...





Vem tycker inte att Ben Mckenzie från oc är snygg?
Därför blir han Veckans hottis, jag menar han är ju skiiit snygg..



Orlando Bloom är ju också en otrolig het sak som man bara kan dregla över.
Mums säger jag, vad säger ni ?


Bara för arr jag är på väg hem och har en ...

mms_img65200 (MMS)

Bara för arr jag är på väg hem och har en riktigt tråkig blogg nu för tiden. Så kolla in denna sötnos istället.


Godmorgon godmorgon.... Sitter och väntar ...

mms_img46497 (MMS)

Godmorgon godmorgon.... Sitter och väntar på bussen eftersom jag ska till hotellet och jobba veckans sista pass. Imorgon blir det jobb på gymet istället. Nu är det bara 3 dagar innan älskling kommer hem. Saknar honom fruktansvärt mycket. Men det säger jag inte till honom vill ju att han ska ha roligt och trevligt med sin familj där nere. När jag kommer hem sen blir det veckans hottisar. Spännande. Puss på er och ha en trevlig dag <3


Påväg till jobbet nu. En 30 minuter lång b...

mms_img62993 (MMS)

Påväg till jobbet nu. En 30 minuter lång buss resa framför mej. Då är det bästa som finns är sofis mode. Asså jag bara älskar den. Sofis mode och veckorevyn är mina favoriter. När jag är framma är jag en timme tidig för jag tänkte inspektera lite. Leta efter nya vägar.. Kanske någon mysigare väg. Vilken är din favorit tidning?


HAHA

älskar lokas reklam om alla teorier dem har om hur dem har smaksatt lokan..

" Eller så har dem bara smaksatt med afrikansk frukt liksom"
Haha så klockren..

Men hörni nu drar jag till jobbet.
Kommer att skriva imorgon kväll för jag börjar tidigt imorgon. Så imorgon kommer Veckans Hottisar.

Enjoy. Puss

Nu ska jag förklara mej

Det är såhär att jag kan inte blogga så mycket just för tillfället. Jag jobbar så otroligt mycket just nu men ska försöka slänga in ett inlägg så ofta jag kan och ifrån telefonen.
Men det kommer bli många morgon-inlägg eftersom jag jobbar sent in på kvällen/natten.
Så då orkar jag inte blogga.
Men ska försöka så gått jag kan..

Imorse drog min Älskling iväg till barcelona jag försöker att inte tänka på¨det men men. Så jag ska tillbringa min helg med jobb och med mamma och syster. Kommer bli mysigt mysigt.
Just nu sitter jag och kollar på Sjunde himlen för att åka iväg till jobbet. Kommer hem runt halv ett inatt och då är jag hemma hos mamma så kommer inte blogga då.


förlåt förlåt förlåt

FörLåt för en super dålig uppdatering. Men jag har så myckt i huvudet just nu så jag hinner inte blogga men jag ska verkligen försöka.
Just nu börjar jag fundera på att starta en nu blogg men jag vet inte har inte riktigt bestämt mej eller så kör jag med två bloggar ett tag.

Hum jag vet inte. Idag är det jobba som gäller. Så jag är inte hemma förren typ halv 1 i natt. Inte  okej. Men måsteman jobba så måste man. Jobbigaste är bara att jag börjar bli super förskyld. Så vi får se hur många dagar jag klarar att jobba utan att få feber. Men Tror jag ska klara hela veckan.

Nej men nu ska jag kolla om pilates är nått för mig. tjing tjing

Gooooodmooorgon härliga lördag

Idag skiner solen i byn där jag bor.  Ganska mysigt. Lite små kyligt men solen skiner iallfall.
Så idag ska jag på möte med Evelina igen för att har en heldel att gå igenom.
Så idag blir det lunch möte.

Efter det vet jag inte vad som händer vi ska iallfall hem till svärföräldrar ikväll och äta middag och umgås med dem. Det blir mysigt.

Så nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mej klar. Puss på er

God lunch. Jag har typ precis slutat jobbe...

mms_img19316 (MMS)

God lunch. Jag har typ precis slutat jobbet därför har jag inte skrivit på morgonen. Mamma kom och hämtade mej så övningskörde hem. Så nu sitter jag och fikar med mamma.. Skriver när jag kommer hem


Onsdag 1 september.

Första dagen på första höstmånden. Jag mår okej. Lite små tung i huvudet.
Tobbe ligger i sängen och mår inte så bra. SKöönt att höra.... Noot.
Så dagens planer är först möte med orkesterrådet och senare ska jag dra mej till jobbet och jobba hela kvällen. Eller ja till halv elva eftersom jag börjar kl sju imorgon bitti.  Inte lika roligt.
Nästa vecka jobbar jag kväll hela veckan typ till halv tolv. Roligt men när kommer jag ha tid att umgås med min älskling. Han åker ju till barcelona nästa vecka och jag jobbar kväll knappt så jag kommer hinna säga hejdå till snutten.

Men jag hoppas att det kommer än tid vi kan ta igen det :P Jag är ledig i helgen iallfall. Det är jag glad över.
Sista jobb dag denna vecka är imorgon. Skönt.
Måste bara säga att jag har världens bästa arbetsplats. =)
Nu ska jag fixa mej tjing tjong

RSS 2.0